Oferim servicii de depunere declaratii si acces SPV cu certificat calificat.

Ca o sursa de solutii financiare, societatea noastra ofera o gama completa de servicii de contabilitate pentru intreprinderile mici simijlocii.
Ce servicii de contabilitate oferim:
– inregistrarea documentelor primare
– intocmirea lunara a balantei de verificare
– intocmirea jurnalelor de TVA
– intocmirea registrului inventar
– intocmirea registrului de evidenta fiscala
– stabilirea obligatiilor de plata aferente fiecarei perioade fiscale
– intocmirea si depunerea declaratiilor fiscale
– intocmirea si depunerea bilantului contabil
– evidenta mijloacelor fixe si calculul amortizarii

Gestionarea unei afaceri in prezent este o provocare. Exista mai multe probleme de rezolvat, mai multe relatii de gestionat si mai putin timp necesar pentru operatiile cheie ale afacerii dumneavoastra. Solutia? Externalizarea functiilor financiare si contabile ale societatii in scopul de a elibera resurse valoroase si a reduce costurile. Floricel Contab SRL va ofera o gama completa de servicii de contabilitate Bucuresti. Clientii nostri sun foarte variati si includ societati nationale sau cu capital strain, atat mari cat si mici, imbratisand fiecare sector industrial. Va oferim posibilitatea externalizarii complete sau partiale a serviciilor de contabilitate in functie de necesitatile societatii si de optimizarea costurilor. Va oferim asistenta cu fiecare aspect al functiei contabile, de la procesarea zilnica a contabilitatii pana la pregatirea si intocmirea situatiilor financiare anuale. Lucram impreuna cu personalul dumneavoastra sau va oferim posibilitatea externalizarii complete a serviciului de contabilitate. Noi oferim in timp util contabilitate Bucuresti, asigurand informatii esentiale pentru activitatea societatii dumneavoastra. Va asistam in pregatirea si monitorizarea bugetelor anuale si analiza indicatorilor cheie pentru afacerea dumneavoastra. Va asistam la intocmirea si depunerea declaratiilor fiscale, intocmirea si depunerea bilanturilor contabile si gestionarea si calcului amortizarii mijloacelor fixe.

De ce sa externalizati contabilitatea?
Serviciile externalizate sunt disponibile in aproape orice afacere dar principalele motivatii sunt :
Societati noi care nu au timpul necesar sau sunt reticente sa isi formeze structuri formale care genereaza niste costuri suplimentare. Intreprinderi cu crestere rapida care sunt constranse sa externalizeze serviciile de contabilitate din lipsa de resurse si expertiza. Intreprinderi internationale care externalizeaza sectiuni ale contabilitatii catre expertii locali pentru a putea lucra fara sa se ingrijoreze de acuratetea datelor si inregistrarilor contabile.