Oferim servicii de depunere declaratii si acces SPV cu certificat calificat.

Suntem la dispozitia ta cu servicii de calitate de luni pana vineri intre orele 09:00 si 17:00. Echipa noastra de specialisti experti contabili membri CECCAR si CCF stau la dispozitia afacerii dumneavoastra:
FLORICEL CONTAB SRL CUI 14237644
FLORICEL EXPERT CONTAB CUI 44089221
Bucuresti sector 3, Str.Foisorului nr.13
Telefon :0755 074 921
Telefon :0741 191 421

Loading map ...

 

Din pozitia noastra de furnizor de servicii contabile va   oferim o gama completa de servicii  pentru intreprinderile mici si mijlocii.In functie de nevoile societatii dumneavoastra iti suntem parteneri, contabili, cenzori sau inlocuim complet departamentul de contabilitate.  Toate serviciile noastre de contabilitate sunt scalabile si adaptabile afacerii dumneavoastra si se pot extinde sau restrange in functie de dorinta dumneavoastra pe perioada contractului.  Prin parteneriatul cu noi va ajutam sa gestionati elementele necesare activitatii de contabilitate in timp ce dumneavoastra va puteti concentra pe dezvoltarea activitatii dumneavoastra de baza .

Fiecare relatie cu clientii nostri este de fapt un parteneriat iar succesul nostru este datorat parteneriatelor de succes. Veti avea intotdeauna angajamentul nostru de a furniza servicii personalizate pentru fiecare din clientii nostri. Angajamentul nostru pentru clientii nostri este reflectat prin angajamentul nostru catre excelenta. Daca cautati un contabil in Bucuresti care investeste in resurse si educatie continua pentru a veni in sprijinul necesitatilor societatii tale inseamna ca ai nevoie de noi. Ne dorim intotdeauna sa apreciati parteneriatul cu noi tot atat de mult cat noi respectam si valoram increderea pe care ne-o acordati. Intelegem pe deplin ca deciziile pe care le luati in activitatea societatii dumneavoastra sunt direct influentate de persoanele care manipuleaza actele societatii dumneavoastra si din acest motiv dorim sa va oferim cele mai bune rapoarte si date pentru a va fundamenta deciziile. Suntem prezenti pe piata de contabilitate de mai mult de 10 ani, iar prin combinarea experientei noastre cu un personal bine calificat si dedicat, ne asiguram ca fiecare client beneficiaza de atentie personala si profesionala. Daca cauti un contabil in bucuresti si ne alegi pe noi o sa ne asiguram ca esti servit cu profesionalismul caracteristic societatii noastre.